Οι θεωρίες πίσω από το Mystery Shopping έχουν ήδη εξηγηθεί, το ερώτημα του τι ψώνια μυστήριο μπορεί να μοιάσει στην πράξη. Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι το συχνά παραβλέπεται ερώτημα του ποιος εκτελεί πραγματικά τα καθήκοντα στο χώρο του ξενοδοχείου και τι χρειάζεται για να κυριαρχήσει αυτό το έργο πολύ καλά και προς το συμφέρον των πελατών.

Πιο περίπλοκη από ό, τι φαίνεται

Αρκετοί είναι παιχνίδι με τη δουλειά ως αγοραστής μυστήριο. Αλλά όπως και με τόσα πολλά πράγματα, ο διάβολος είναι στη λεπτομέρεια, όταν πρόκειται για την εργασία ως αγοραστής μυστήριο – κυριολεκτικά. Με την πρώτη ματιά, η περιγραφή της εργασίας ως αγοραστής μυστήριο ακούγεται αρκετά απλό: πηγαίνετε για ψώνια και στη συνέχεια να πω τι τα ψώνια ήταν σαν. Εάν ρίξετε μια προσεκτικότερη ματιά, υπάρχουν μερικά πράγματα που εξετάζουν προκειμένου να αποκτηθούν μια υψηλής ποιότητας αγορά δοκιμής πέρα από το στάδιο. Εκτός από το ακριβές σενάριο δοκιμής, το οποίο είναι συνήθως ένα σχετικά στενά σκιαγρμένο χειρόγραφο για τους αγοραστές δοκιμής, τα προσωπικά χαρακτηριστικά απαιτούνται επίσης, όπως ένα αιχμηρό παρατηρητικό δώρο και η δυνατότητα να απεικονιστεί στην κατάσταση που έχει περάσει και να είναι σε θέση να απεικονίσει εγγράφως.Eine Mysteryshopperin im Trenchcoat mit Sonnenbrille, in der Hand eine Checkliste

Η κατάρτιση και η προετοιμασία είναι απαραίτητες

Ούτε κατ ‚αρχήν ικανοποιημένοι με τα πάντα τα πρόσωπα ούτε μόνιμους κριτικούς είναι κατάλληλα από την εμπειρία μας για την εργασία ως αγοραστής μυστήριο. Ο καλύτερος τρόπος για να κάνει τη δουλειά είναι για το μυστήριο αγοραστής να εμπλακούν στην κατάσταση και το παιχνίδι ρόλων – φυσικά. Το ακριβές σενάριο και το ερωτηματολόγιο, το οποίο συμπληρώνεται μετά τις αγορές μυστήριο, φυσικά θα δοθεί στο Mystery Shopper εκ των προτέρων. Αυτές οι πληροφορίες βοηθούν τους αγοραστές μυστήριο να προετοιμαστούν βέλτιστα για ψώνια, επειδή μαθαίνουν ποιες πτυχές πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διάρκεια της αγοράς δοκιμής. Η εκπαίδευση από το Mystery Shopping Agency παρέχει επίσης σημαντικές ενδείξεις – ειδικά για τους αγοραστές μυστήριο που είναι νεοεισερχόμενοι στο έδαφος. Από μικρά πράγματα όπως „μην χαιρετήστε πρώτα, αλλά περιμένετε και δείτε πώς ο εργαζόμενος αντιδρά στην παρουσία σας“ σε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το ποιες πληροφορίες θα πρέπει να καταγράφονται και σε ποια μορφή.

Το έργο του Mystery Shopper είναι μια σημαντική συμβολή στην επιτυχή εκτέλεση του έργου – έτσι ώστε οι μεμονωμένοι αγοραστές μυστήριο κάνουν την εργασία στον τομέα, από την οποία σημαντικές γνώσεις και μέτρα μπορούν να εξαχθούν για τους μεμονωμένους πελάτες. Χωρίς το έργο των αγοραστών μυστήριο, είναι αδύνατο να ελεγχθεί η ποιότητα των υπηρεσιών στην πραγματική κατάσταση των αγορών κόσμο.

Ενδιαφέρεστε για μια δουλειά ως μυστηριώδης αγοραστής;

Τι έχετε διαβάσει σας ταιριάζει και θέλετε να επεκτείνετε την ομάδα μας;

Κατά μήκος εδώ παρακαλώ.

Θα μπορούσαν επίσης να γίνουν και οι αγορές μυστηρίου?

Ας μιλήσουμε μαζί και χωρίς υποχρέωση για αυτό που χρειάζεστε εσείς και η εταιρεία σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας!