Ανακαλύψτε τη δική σας εταιρεία!

Ψώνια μυστηρίου και έρευνες σε όλη την Κύπρο.
Παραδίδουμε τέλεια προετοιμασμένα γεγονότα και απτά αποτελέσματα.

Τεκμηριωμένα γεγονότα αντί για λόγια.

Είτε έρευνα αγοράς, κρυφές δοκιμές, ερωτηματολόγια πελατών ή δοκιμές προϊόντων:
Τα αποτελέσματά μας μιλούν μία σαφή γλώσσα και βοηθούν στην εκπλήρωση των επιχειρησιακών στόχων σας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία

Ότι και να χρειάζεστε δοκιμάστε μας.
Κλείστε ραντεβού για μία δωρέαν δοκιμή χωρίς δεσμεύσεις και ρίξτε μια ματιά στις μεθόδους μας.

δοκιμάστε μας!

Γρήγορη εκκίνηση

Η εταιρία μας, MarketScout διαθέτει έτοιμες παραμέτρους για έρευνες και μυστικές δοκιμές για σχεδόν κάθε κλάδο. Είναι όλα πρακτικά, καλά μελετημένα, προσαρμόσιμα ανά πάσα στιγμή και γρήγορα στη χρήση.

Μετρήστε την ποιότητα

Ένα άτομο βραβεύει και τα πέντε αστέρια σε μια έρευνα

Το Mystery shopping είναι μια αντικειμενική μέθοδος μέτρησης ποιότητας υπηρεσιών.

Η μέθοδος χρησιμοποιείται κυρίως σε κλάδους όπως το κράτος (σε κρατικές υπηρεσίες), τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, ταξιδιωτικά γραφεία, εστιατόρια, ξενοδοχειακές αλυσίδες, αεροπορικές εταιρείες και καταστήματα εμπορίας αυτοκινήτων.
Αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς, όπου η παροχή υπηρεσιών εξυπηρετεί την επιτυχία μιας εταιρίας, ενός συλλόγου, ή της κυβερνητική διοίκησης, όπως μουσεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, φαρμακεία, δημοτικές αρχές ή γυμναστήρια.

Οι προσφορές μας

Το Mystery Shopping ελέγχει την κατάσταση των πωλήσεων – όπως η φιλικότητα του προσωπικού ή η ποιότητα της βοήθειας αγοράς.

Εδώ χρησιμοποιείται ο λεγόμενος mystery citizen. (Μυστικός πολίτης)

Ελέγχει την ποιότητα των υπηρεσιών σε δημόσιους, κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς όπως σε νοσοκομεία, κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών, δημόσιες υπηρεσίες και συλλόγους.

Έλεγχος των υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης μέσω μυστικών πελατών. Δοκιμάζουμε την ποιότητα παροχής συμβουλών και υπηρεσιών, βάσει προκαθορισμένων σεναρίων.

Εδώ ελέγχουμε την ποιότητα του κέντρου σας  εξυπηρέτησης πελατών μέσω τηλεφώνου, chat ή mail με βάση τα δικά σας κριτίρια και τις προτεραιότητες που εσείς ορίζετε.

Οι ελεγκτές μας ελέγχουν την ποιότητα των τοπικών και μεγάλων εταιρειών μεταφορών, ταξί , λεωφορείων και άλλων εταιρειών δημόσιας συγκοινωνίας . Ελέγχουμε τη συμμόρφωση με τα πρότυπα που έχετε ορίσει και αμφισβητούμε τους επιβάτες σας.

Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τις μυστηριώδεις προσφορές αγορών μας ειδικά για εταιρείες μεταφορών – συμπεριλαμβανομένου του παραδείγματος τιμών.

Οι εξελίξεις το 2020 έδειξαν ότι η υγιεινή, η καθαριότητα και η προστασία των εργαζομένων και των πελατών θα έχουν ιδιαίτερη σημασία για τους γενικούς τομείς των εταιρειών. Από τώρα και στο εξής, το MarketScout θα ελέγχει αυτόματα αυτούς τους παράγοντες σε όλες τις κανονικές δοκιμές και θα προσφέρει επίσης τεστ υγιεινής μεγάλης κλίμακας ή τυχαίας.

Αυτές οι δοκιμές υγιεινής περιλαμβάνουν δειγματοληψία, ελέγχους με χρήση υπεριώδους φωτός, δείγματα οσμών, εμφάνιση και ρούχα των εργαζομένων και έλεγχος της παρουσίας καθαρών αναλώσιμων (όπου απαιτείται). Κρίσιμες διαδικασίες ή χωρικοί τομείς που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανησυχία στους επισκέπτες, τους πελάτες ή τους επισκέπτες παρατηρούνται και περιγράφονται λεπτομερώς από τους δοκιμαστές μας.

Θα χαρούμε να σας συμβουλέψουμε λεπτομερώς. Γράψτε μας ή καλέστε μας!

Έρευνες – εσωτερικά και εξωτερικά

Ένας δοκιμαστικός αγοραστής σημειώνει απαιτήσεις που έχουν εκπληρωθεί.

Η έρευνα είναι μια δοκιμασμένη μέθοδος για τη συλλογή δεδομένων στην έρευνα αγοράς

Χρησιμοποιούμε τις εκτενείς μεθοδολογικές γνώσεις μας για να διασφαλίσουμε ότι η έρευνά μας παρέχει χρήσιμες πληροφορίες.

Προσφέρουμε γραπτές, τηλεφωνικές – προσωπικές ή διαδικτυακές έρευνες .

Οι προσφορές μας

Γνωρίζατε ότι το 90% των δυσαρεστημένων πελατών δεν επικοινωνούν απευθείας με την εταιρία; Και κάθε δυσαρεστημένος πελάτης λέει κατά μέσο όρο σε 10 άλλους πιθανούς πελάτες για τις εμπειρίες τους;

Γνωρίζουμε ότι η ικανοποίηση των πελατών δεν απαιτεί μια και μοναδική πράξη, αλλά είναι μια διαδικασία. Για να το πετύχετε αυτό απαιτείται γνώση των αναγκών , των επιθυμιών και των προσδοκιών των πελατών.

Οι συγκρούσεις και γενικότερα οι σχέσεις μεταξύ των υπαλλήλων και των προϊσταμένων, όπως επίσης και τα προσωπικά κίνητρά τους μπορούν να αναλυθούν έτσι ώστε να ληφθούν μέτρα για μεγαλύτερη ικανοποίηση των εργαζομένων μιας εταιρίας.

Από τους πελάτες Waht και ικανοποιημένοι!

„Λίγες ώρες μετά το τέλος των δοκιμών έχουμε ήδη στα χέρια μας μια υπέροχη οπτική διαχείριση. Το διοικητικό μας συμβούλιο ήταν ενθουσιασμένο.“

Καθαρίνα Σ.
Διευθυντής CRM, Λιανική ομάδα

„Το Market-Scout κατάφερε να οργανώσει πρόσθετες δοκιμές σε διάφορες ομοσπονδιακές πολιτείες (πόλεις) σχεδόν όλη τη νύχτα. Αυτό ήταν εντυπωσιακά γρήγορο και ευέλικτο.“

Μάικλ Κ.
Διευθυντής Συνεργασίας, Τράπεζα

„Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι η ομάδα Market-Scout κατάλαβε πραγματικά τι μας περίμενε.“

Ανδρέας Μ.
Διευθυντής πωλήσεων, Πάροχος τηλεπικοινωνιών

„Με το Market-Scout καταφέραμε να περάσουμε ολόκληρο το ταξίδι των πελατών μας.“

Μαρία Β.
Επικεφαλής του Τουριστικού Συλλόγου

Γνωρίστε μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!